Είσαι εδώ: Υγεία και ομορφιά  »  Συμβουλές  »  Forskolin – νέα συνταγή για λεπτή σιλουέτα

Forskolin – νέα συνταγή για λεπτή σιλουέτα

Δημοσιεύθηκε ανά κατηγορία Συμβουλές       
Forskolin – νέα συνταγή για λεπτή σιλουέτα

Το να είσαι σε φόρμα μπορεί τώρα να γίνει πιο εύκολα απ 'όσο νομίζεις - στο χώρο των συμπληρωμάτων για την απώλεια βάρους, υπάρχει ένα πραγματικό χιτ τους τελευταίους μήνες - το Forskolin, έτσι ώστε ο στόχος για μια όμορφη εμφάνιση να φαίνεται πως είναι εφικτός.

Στον κόσμο της διατροφής και των συμπληρωμάτων έχει γίνει σάλος. Στην αγορά, εμφανίστηκε ένα προϊόν που με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο βοηθά στη μείωση του υπερβολικού λίπους. Το Forskolin, για το οποίο γίνεται ο λόγος, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο αποτελείται από εκχύλισμα (100%) της άγνωστης μέχρι στιγμής στην Ελλάδα ινδικής τσουκνίδας. Αυτό το φυτό, το οποίο είναι το Coleus forskohlii, όπως είναι το πλήρες όνομα του, εμφανίζεται μόνο στις υποτροπικές περιοχές και στο θερμό και εύκρατο κλίμα  της Ταϊλάνδης, της Ινδίας, της Σρι  Λάνκα, της Βιρμανίας και σε άλλα μέρη της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Λαμβάνοντας ένα εκχύλισμα ινδικής τσουκνίδας γεμίζει το στομάχι μας, ώστε να μας κάνει να αισθανόμαστε χορτασμένοι και να μη το ρίχνουμε στα τσιμπολογήματα. Επιπλέον, το  εκχύλισμα τσουκνίδας που περιέχεται στη σύνθεση του Forskolin τονώνει τον οργανισμό, προσθέτοντας την απαραίτητη ενέργεια για τη σωστή λειτουργία του.  Αυτό είναι πολύ  σημαντικό κατά τη διάρκεια της θεραπείας απώλειας βάρους - γιατί συχνά συμβαίνει η διατροφή και τα συμπληρώματα, να αφαιρούν ενέργεια, έτσι ώστε να μην έχουμε πλέον τη δύναμη για να κάνουμε δίαιτα ή ακόμα και να λειτουργήσουμε σωστά. Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Χάρη στη μοναδική σύνθεση του συμπληρώματος Forskolin  έχουμε περισσότερη δύναμη και ενέργεια για να ξεκινήσουμε έναν δραστήριο τρόπο ζωής.

Το Forskolin, και πιο συγκεκριμένα η περιεχόμενη σε αυτό φορσκολίνη,  δηλαδή το συστατικό της ινδικής τσουκνίδας έχει επίσης μια έντονη επίδραση στη μείωση του  λιπώδους ιστού και προλαμβάνει την αποθήκευση λίπους στα κύτταρα. Το Forskolin βοηθά επίσης το σώμα να διατηρεί τη θερμότητα και υποστηρίζει την καλή λειτουργία του κυκλοφορικού  συστήματος, εξαλείφοντας έτσι το συχνό πρόβλημα του αισθήματος κρυάδας κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας αδυνατίσματος.

Το Forskolin είναι ένα συμπλήρωμα που με έναν απλό, υγιεινό και αποτελεσματικό τρόπο μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις το περιττό βάρος το οποίο σε ταλαιπωρεί. Αξίζει να προσπαθήσεις να αλλάξεις τη ζωή σου - ιδίως όταν ο παραγωγός του παρασκευάσματος εγγυάται μια απώλεια τουλάχιστον 10 κιλών ήδη στο αρχικό στάδιο της χρήσης του. Σε αντίθετη περίπτωση  - έχεις δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων.

 

 

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το Forskolin δεν είναι φάρμακο και δεν έχει θεαματικά αποτελέσματα στην περίπτωση ανθρώπων που έχουν ασυνήθιστα προβλήματα υγείας. Να θυμάσαι επίσης ότι το Forskolin , όπως και κάθε άλλο συμπλήρωμα διατροφής, αποτελεί παρέμβαση στο σώμα, γι'αυτό πριν από τη λήψη του, συμβουλέψου τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σου.

Ετικέτες: