Είσαι εδώ: Υγεία και ομορφιά  »  Συμβουλές  »  Φρενάρισμα της γήρανσης της επιδερμίδας στο επίπεδο DNA? Τώρα είναι δυνατό με την θεραπεία LEFERY!

Φρενάρισμα της γήρανσης της επιδερμίδας στο επίπεδο DNA? Τώρα είναι δυνατό με την θεραπεία LEFERY!

Δημοσιεύθηκε ανά κατηγορία Συμβουλές       
Φρενάρισμα της γήρανσης της επιδερμίδας στο επίπεδο DNA? Τώρα είναι δυνατό με την θεραπεία LEFERY!

Γνώρισε τις καινούργιες επιτεύξεις στον χώρο της κοσμετολογίας που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει χιλιάδες ευχαριστημένες γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πραγματική επανάσταση στην μάχη με τις ρυτίδες! Γάλλοι γενετικοί εργάστηκαν πάνω σε μία επαναστατική φόρμουλα, βασιζόμενη σε φυσικά δραστικά συστατικά όπως και στις νεότερες ανακαλύψεις στην νανοτεχνολογία. Χάρη σε αυτόν τον συνδυασμό το σύμπλεγμα της αναζωογονητικής LEFERY Active Cell Regenaration επιβεβαιώνει θεαματικά αποτελέσματα σε μορφή ενυδάτωσης, εξομάλυνσης και σύσφιξης της επιδερμίδας σε 4 εβδομάδες!

Την θεραπεία LEFERY δημιουργούν δύο κρέμες - για την ημέρα και για την νύχτα - πλούσιες σε εκλεκτικά συστατικά, όπου χρησιμοποιούνται σε συσκευασίες ή σε κοσμετολογικές θεραπείες σε ολόκληρο τον κόσμο. Περιέχονται σε αυτές υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, d - πανθενόλη όπως και φυσικά εκχυλίσματα από μπουράντσα και αβοκάντο, που αναζωογονούν, ανανεώνουν και δυναμώνουν την επιδερμίδα, μειώνουν τις ρυτίδες και αποτρέπουν την δημιουργία νέων. Χάρη στην χρησιμοποίηση επιτυχιών της νεότερης επιστήμης, οι κρέμες απορροφούνται βαθιά στην επιδερμίδα, τονώνοντας τα κύτταρα στην παραγωγή περισσότερου κολλαγόνου, επιβεβαιώνοντας καλύτερα απορροφητικές δραστικές ουσίες, όπως και μονιμότερα αποτελέσματα αναζωογόνησης - αντιρυτιδικών αποτελεσμάτων.

Το σύμπλεγμα LEFERY επιβραδύνει την διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας, ενυδατώνει, και με φανερό τρόπο βελτιώνει την κατάστασή της. Εξαφανίζει τις σκιές από τα μάτια, ελαττώνει τις κοκκινίλες, εξαλείφει τα πρηξίματα, ευθυγραμμίζει τις κοιλότητες της επιδερμίδας και προστατεύει από την βλαπτική ακτινοβολία UV. Χάρη στην φυσική της φόρμουλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε τύπο επιδερμίδας: είναι ακίνδυνη ακόμη και για επιδερμίδες αλλεργικές.

 

 

Πώς δρουν τα συστατικά της κρέμας LEFERY;

Υαλουρονικό οξύ συνδέει τα σωματίδια του νερού, ενυδατώνει πάρα πολύ βαθιά την επιδερμίδα δίνοντάς της ελαστικότητα.

Κολλαγόνο αναπληρώνει την έλλειψη της πολύτιμης πρωτεϊνης, όπου η παραγωγή στον οργανισμό αρχίζει και πέφτει από το εικοστό πέμπτο χρόνο ζωής.

D-πανθενόλη ανακουφίζει από τους ερεθισμούς και τις φλεγμονές, μακροχρόνια απαλύνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Έλαιο αβοκάντο ενυδατώνει την επιδερμίδα, παρέχοντάς της πολύτιμες βιταμίνες και επαναφέρει την ελαστικότητα.

Έλαιο μπουράντσας καθυστερεί την γήρανση της επιδερμίδας, ενισχύει την άμυνά της, έχει αντιφλεγμωνικές και αντιαλλεργικές δραστηριότητες.

 

Η αντυριτιδική θεραπεία LEFERY Active Cell Regenaration προτείνεται για καθημερινή χρήση. Οι κρέμες έχουν εξεταστεί δερματολογικά και δεν έχουν γίνει πειράματα σε ζώα.

Ετικέτες: