Είσαι εδώ: Υγεία και ομορφιά  »  Συμβουλές  »  Πράσινος καφές (Green Coffee): Χλωρογενικό οξύ συνταγή για τα περιττά κιλά

Πράσινος καφές (Green Coffee): Χλωρογενικό οξύ συνταγή για τα περιττά κιλά

Δημοσιεύθηκε ανά κατηγορία Συμβουλές       
Πράσινος καφές (Green Coffee):  Χλωρογενικό οξύ συνταγή για  τα περιττά κιλά

Το χλωρογενικό οξύ θεωρείται τελευταίως ως η καλύτερη λύση για την μάχη με τα παχυσαρκία σε ολόκληρο τον κόσμο. Πώς λειτουργεί αυτή η ουσία και γιατί αξίζει να την δοκιμάσεις έτσι ώστε με την βοήθειά της να αλλάξεις την Ζωή σου.

 Μερικά λόγια γύρω από το οξύ

Το χλωρογενικό οξύ (CGA) είναι οργανικός χημικός σύνδεσμος και είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό. Σε λιγοστές ποσότητες μπορούμε να το βρούμε στα αποξηραμένα δαμάσκηνα και στις τσουκνίδες. Είναι επίσης ουσία που περιέχεται στο συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά στο αδυνάτισμα Green Coffee. Το οξύ αυτό όχι μόνο βοηθάει να χάσουμε τα περιττά κιλά, αλλά έχει και αξίες θεραπευτικές όπως και προφυλακτική δράση της υγείας μας. Το CGA βοηθάει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, στην καθυστέρηση της διαδικασίας γήρανσης, όπως επίσης βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αποτοξινώνει τον οργανισμό.

 

Green Coffee για αδυνάτισμα

Το χλωρογενικό οξύ που περιέχεται στο συμπλήρωμα Green Coffee ελέγχει και επιταχύνει τον μεταβολισμό όπως και καθαρίζει επίσης τον οργανισμό από τις τοξίνες που συγκεντρώνονται από την διατροφή μας. Βοηθάει επίσης στην καταπολέμηση ασθενειών του εντέρου και της ορέξεως, που συχνά οδηγούν στην παχυσαρκία. Προσφέροντας στον οργανισμό χλωρογενικό οξύ δρα στην μείωση της απορρόφησης των σακχάρων και επιφέρει ότι ο οργανισμός αρχίζει να χρησιμοποιεί ότι έχει αποθηκεύσει από πιο πριν. Το συμπλήρωμα Green Coffee χάρη στο χλωρογενικό οξύ βοηθάει να καταπολεμήσουμε το πρόβλημα παραγωγής ινσουλίνης, όπου αγγίζει αρκετά άτομα, κυρίως γυναίκες με ορμονικές διαταραχές. Είναι μία σοβαρή δυσλειτουργία που αποσκοπεί στην διαταραχή της ισορροπίας της γλυκόζης, που οδηγεί στην μείωση της ευαισθησίας των μυών, του λιπώδη ιστού, του συκωτιού στην ινσουλίνη.

Αυτή η δυσλειτουργία μπορεί να επιφέρει διαβήτη.

 

Πώς να χρησιμοποιήσουμε το συμπλήρωμα

Το Green Coffee συστήνεται να το παίρνουμε δύο φορές την ημέρα από μία κάψουλα. Κατά την χορήγησή του φροντίζουμε για την σωστή διατροφή ή αν θέλουμε και κάποια φυσική δραστηριότητα έτσι ώστε τα αποτελέσματα να είναι πιο θεαματικά. Η μοναδική φόρμουλα του συμπληρώματος Green Coffee θα μας δώσει ενέργεια και δύναμη. Όλα χάρη στην εκλεκτική αξία της καφεΐνης, που βοηθά στην συγκέντρωση και ρυθμίζει την λειτουργία του νευρικού μας συστήματος.

Το συμπλήρωμα Green Coffee πλούσιο σε χλωρογενικό οξύ είναι η ευκαιρία για μια υπέροχη σιλουέτα, όπου μπορούμε να αισθανθούμε υπέροχα στο ίδιο μας το σώμα.

Ετικέτες: