Είσαι εδώ: Υγεία και ομορφιά  »  Συμβουλές  »   Πώς να ασκηθούμε callanetics?

Πώς να ασκηθούμε callanetics?

Δημοσιεύθηκε ανά κατηγορία Συμβουλές       
 Πώς να ασκηθούμε callanetics?

Το Callanetics είναι μία ειδική φόρμα αεροβικής, που η εξάσκησή της μπορεί να φέρει θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε δύο εβδομάδες. Μάθε πως μπορείς να ασκηθείς σωστά, για να χαρείς μία υπέροχη και γυμνασμένη σιλουέτα.

Callanetics είναι ένα σύνολο ασκήσεων που δημιουργήθηκε στην δεκαετία του 80 από την Callan Pinckey, από όπου προέρχεται κα το όνομα του προγράμματος. Η Callan που εἰχε ανάγκη από καλή φυσική σωματική κατάσταση και λόγω του καταπονημένου κορμιού της, λόγω των προβλημάτων της με την σπονδυλική στήλη, που παραπονιόταν από μικρή, δεν μπορούσε να εκτελέσει βασικές ασκήσεις στο γυμναστήριο, ούτε να εκτελέσει απότομες αερόβιες ασκήσεις. Έχοντας όμως τον πόθο μίας υπέροχης και υγιής εμφάνισης, εργάστηκε πάνω σε ένα δικό της σύστημα ασκήσεων, χάρη στο οποίο μπορούσε να έχει την ικανότητα και μία λεπτή σιλουέτα χωρίς προβλήματα για την υγεία.

Όπως το σχεδίασε έτσι τα κατάφερε να το πετύχει - Η Pinckney δημιούργησε το δικό της πρόγραμμα ασκήσεων, που έγινε τόσο δημοφιλής, στα χρόνια μεταξύ τα 80 και τα 90, το ακολουθούσαν όλοι όσοι θέλανε μία υπέροχη σιλουέτα. Το πρόγραμμα αυτό αποφέρει καταπληκτικά αποτελέσματα - ήδη μετά από μερικές φορές είναι φανερά θεαματικά τα αποτελέσματα - οι ασκήσεις όπως και η σωστή διατροφή βοηθούν να χαθούν τα περιττά κιλά όπως και η τόνωση της επιδερμίδας χωρίς κυτταρίτιδα σε χρόνο μερικών ημερών. Χάρη στη μοναδική αποτελεσματικότητα, gallanetics άρχισαν να ασκούνται πλήθη σε όλο τον κόσμο και από την στιγμή της δημιουργίας του έως και τώρα έχει κερδίσει εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πώς να ασκηθείς callanetics; Καλύτερα υπό την επιτήρηση κάποιου εκπαιδευτή ή και με την βοήθεια dvd. Δεν χρειαζόμαστε κάποια όργανα για την εκτέλεση των ασκήσεων, ίσως λίγη θέληση και ελεύθερο χώρο στο σπίτι. Εκτελώντας τις ασκήσεις θα πρέπει να θυμόμαστε για την σωστή στάση, όπως και ότι οι διάφορες ασκήσεις να εκτελούνται στην σωστή σειρά έτσι όπως μας συστήνει ο εκπαιδευτής. Οι όροι για να κερδίσουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα είναι επίσης η επανάληψις των ασκήσεων στον απαιτούμενο χρόνο και οι συνδυασμοί κατά την εκτέλεση - στην αρχική φάση καλό είναι να ασκούμαστε callanectics καθημερινά για μία ώρα, σταδιακά μειώνουμε τον αριθμό. Ύστερα από εφαρμογή απώλειας κιλών για να διατηρήσουμε τα αποτελέσματα, μπορούμε να ασκούμαστε 2 - 3 φορές την εβδομάδα από 15 λεπτά.