Είσαι εδώ: Υγεία και ομορφιά  »  Δυσλειτουργίες

Δυσλειτουργίες

Συχνά εμφανιζόμενες δυσλειτουργίες, όπως πονοκέφαλος, πονόκοιλος, πόνος μυών, συνάχι, σπυράκια, ή βήχας, όπως και μέθοδοι αντιμετώπισης στο σπίτι.


Δημοσιεύθηκε 2017-03-03 06:52:06

Τα προβλήματα ύπνου - πώς να ασχοληθεί κανείς μαζί τους;

Τα προβλήματα ύπνου - πώς να ασχοληθεί κανείς μαζί τους;

Ο καλός και κατάλληλα μακρύς ύπνος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργικότητά μας κάθε μέρα. Εν τω μεταξύ, οι διαταραχές του ύπνου μπορεί να εμφανισθούν ξαφνικά για διάφορους λόγους και να μετατραπούν σε οδυνηρό πρόβλημα. Πώς να αντιδράσουμε;

Αλλεργική ρινίτιδα - πώς να την αντιμετωπίσεις;

Αλλεργική ρινίτιδα - πώς να την αντιμετωπίσεις;

Η αλλεργική ρινίτιδα, που ονομάζεται επίσης και αλλεργία γύρης, είναι ασθένεια εποχιακή, η οποία επηρεάζει τους πάσχοντες από αλλεργίες, που είναι αλλεργικοί σε εισπνεόμενα αλλεργιογόνα. Θυμίζει συνήθως κρύωμα, αλλά απαιτεί διαφορετική μεταχείριση. Τι;

Δημοσιεύθηκε 2015-12-22 03:25:26

Κατακράτηση νερού-.Αναγνωρίστε τις αιτίες για να απαλλαγείτε από το πρήξιμο

Κατακράτηση νερού-.Αναγνωρίστε τις αιτίες για  να απαλλαγείτε  από το  πρήξιμο

Ζέστη, η αναμενόμενη έμμηνος ρύση ή η κακή διατροφή μπορεί να προκαλέσει υπερβολική συσσώρευση νερού στους ιστούς του σώματος. Ως αποτέλεσμα, έχουμε την αίσθηση βαρύτητας, κόπωσης και ευερεθιστότητας, και το βάρος μας μέσα σε μία ημέρα δείχνει μερικά κιλά παραπάνω.

Αϋπνία κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης - τι να κάνεις

Αϋπνία κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης -  τι να κάνεις

Η αϋπνία είναι μία δυσλειτουργία πού κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αισθάνονται οι περισσότερες εγκυμονούσες γυναίκες. Τα αίτια της κατάστασης αυτής είναι αρκετά, αλλά υπάρχουν και αρκετοί τρόποι τουλάχιστον, έτσι ώστε να την αντιμετωπίσουμε μερικώς.

Δημοσιεύθηκε 2015-06-25 05:19:23

Τι μπορεί να σημαίνει ο πόνος στο στήθος

Τι μπορεί να σημαίνει ο πόνος στο στήθος

Εάν αισθανόμαστε πόνο στο στήθος αυτό μπορεί να οφείλεται σε διαφορετικές αιτίες, που δεν είναι απαραίτητο να έχουν σχέση με την καρδιά. Ένα είναι σίγουρο - πάντα σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητη η επίσκεψη σε γιατρό.

Συχνό φούσκωμα στην κοιλιά - πώς να το αντιμετωπίσουμε

Συχνό φούσκωμα στην κοιλιά -  πώς να το αντιμετωπίσουμε

Το φούσκωμα όπως και το ενοχλητικό φαινόμενο των αερίων είναι αποτέλεσμα μη επαρκής διατροφής. Μπορεί να οφείλεται σε ασθένειες του πεπτικού μας συστήματος, αλλά η κυριότερη αιτία είναι η διατροφή.

Πώς να απαλύνουμε τον πονόλαιμο

Πώς να απαλύνουμε τον πονόλαιμο

Ο πόνος του λαιμού μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε εποχή - την μία φορά η αιτία του θα είναι η χαμηλή θερμοκρασία, την άλλη φορά η παρατεταμένη διαμονή σε κλιματιζόμενο χώρο. Πώς θα προφυλαχτούμε